Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Scaun auto rotativ Caretero Rio i-Size (40-105 cm) 0-22 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

799 lei
Descriere
Scaunul auto Caretero Rio este proiectat pentru copii cu inaltimea intre 40 si 105 cm si greutatea de maximum 22 Kg. Include baza Isofix si picior de suport pentru o instalare usoara. Instalarea copilului este facila datorita functiei de rotatie 360. Scaunul auto Caretero RIO este conform cu standardul i-Size si permite transportul copilului in pozitie rear-facing pana la inaltimea de 87 cm in conditii de siguranta maxima.

CARACTERISTICI:

Proiectat pentru copii cu inaltimea de 40-105 cm si greutatea de 0-22 Kg

Conform cu standardul i-Size ECE R129

Rotire 360

Instalare rear-facing (pana la 87 cm inaltime, 4 pozitii de reglaj) sau forward-facing (76-105 cm inaltime, 3 pozitii de reglaj), cu Isofix si picior de sprijin

Reglare a tetierei in 7 pozitii pe inaltime

Perne reductor pentru nou-nascut detasabila

Centura de siguranta in 5 puncte, reglabila

Structura rezistenta, din materiale de calitate

STANDARDUL I-SIZE - CEL MAI INALT NIVEL DE SIGURANTA AUTO

Standardul i-Size a fost dezvoltat pe baza analizelor statistice privind accidentele in care au fost implicati copii si a testelor de laborator. Scopul acestui standard este de a asigura siguranta copiilor la un nivel superior standardului curent R44-04:

Montarea cu sistem Isofix si dispozitivele aditionale de fixare au fost introduse pentru a renunta la montarea cu centurile de siguranta. In consecinta, riscut montarii incorecte a fost minimizat. Procesul instalarii scaunului in masina este simplu si asistat de indicatori pentru montare corecta.

Criteriul greutatii a fost inlocuit cu criteriul inaltimii, ceea ce defineste clar in ce conditii trebuie transpotat copilul. Datorita acestui fapt, alegerea unui scaun auto corespunzator este mai usoara, eliminandu-se dilemele legate de diferentele de greutate si de talie intre copii de varste similare.

Exista o reglementara clara a varstei si inaltimii in cazul transportului in pozitie rear-facing, ceea ce impiedica graba in a trece la pozitionarea forward-facing. Cu cat copilul calatoreste mai mult timp in pozitie rear-facing, cu atat este mai sigur, lucru confirmat de numeroasele teste de impact.

DATE TEHNICE:

Inaltime: 62 cm (68 cm cu tetiera ridicata la maxim)

Latime: 47 cm

Adancime: 27 cm

Greutate: 13.5 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura