Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Saltea Sensillo Supreme Genius 120x60x14 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

339 lei
Descriere
La interior are trei straturi: un strat de spuma HR perfect elastica (6 cm), un strat dublu de spuma de latex perforat (4 cm) si un strat de spuma poliuretanica rigida (2 cm), toate acoperite cu o husa din material pufos.

HR (High Resiliense Foam=Spuma de inalta elasticitate) are o structura celulara variata, care nfluenteaza elasticitatea saltelei si ii creste rezistenta la incarcare, ceea ce inseamna ca salteaua este mai confortabila si mai durabila.

Datorita designului unic cu fante, spuma dobandeste o plasticictate suplimentara pentru o potrivire mai buna cu forma corpului. De asemenea, mareste circulatia aerului, permitand drenarea umezelii in exces.

Husa detasabila realizata din material inteligent patentat incorporeaza suvite de Celliant. Datorita mineralelor active continute in fibre, materialul are proprietati regenerative si favorizeaza somnul. Materialul inteligent nu isi pierde proprietatile in timp.
Straturile de latex sunt in mod special apreciate pentru inalta flexibilitate, acestea adaptandu-se perfect la formele naturale ale corpului si asigurand suportul adecvat pentru coloana. Latexul este un produs partial natural, realizat dintr-o combinatie de cauciuc natural cu latex sintetic.

Descriere:

Saltea pentru copii cu dimensiunea de 120x60 cm
Salteaua este umpluta cu latex (4 cm), spuma de inalta elasticitate HR (6 cm), spuma poliuretanica T30 (2 cm) si acoperita cu material pufos
Se poate folosi cu majoritatea patuturilor normale sau pliabile
Grosimea de 14 cm asigura confort exceptional si somn linistit
Stratul de latex se adapteaza la forma corpului si este rezistent la deformare
Spuma H30 de inalta flexibilitate mareste rezistenta la deformare
Husa inteligenta este acoperita cu minerale active si poate fi scoasa si spalata
Fiecare componenta a saltelei indeplineste conditiile standardului OEKO-TEX Standard 100
Salteaua Sensillo SUPREME GENIUS este produsa in Polonia.
Garantie: 3 ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura